Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.03.2013. 10:10

Web::INDUSTRIJA 2013 

Turizam: Zadovoljite svog gosta online

Sajam "Web::INDUSTRIJA 2013 – Puni i van sezone" bit će protivnik izreke "svakog gosta tri dana dosta".

Turizam: Zadovoljite svog gosta online

U anketi koju je provela agencija Proago uz pomoć Damira Podhorskog iz tvtke Escape, gosti su se izjasnili; žele da su pružatelji turističkih usluga prisutni online modernim web dizajnom, žele jednostavno online bookiranje i plaćanje, a 84% njih želi fotografije smještaja, parkinga pa i pogleda kroz prozor. 

Na sajmu "Web::INDUSTRIJA 2013 – Puni i van sezone", 3. travnja će se u zagrebačkom Hypo centru održati cjelodnevna edukativna predavanja uz pregršt novih informacija s terena, trendova u web-turizmu, te spoznaja koje bi trebale promijeniti e-poslovanje.

Ovaj sajam se održava pod pokroviteljstvima Ministarstva turizma RH i Turističke zajednice grada Zagreba koji ocjenjuju event vitalnim i strateški važnim za naše gospodarstvo. 

Na bini će svoja predavanja održati Saša Stanković, Ilija Brajković, Igor Horvat, Siniša Gavrilović, Mladen Stojak, Kristina Črep, Ratko Pesek, Ljubica Stanković, Dalibor Čvek, Tomaž Erjavec i mnogi drugi profesionalci. 

2. i 3. dana sajma (4. i 5. travnja) održat će se 6 naprednih radionica koje su namijenjene vrijednim turističkim djelatnicima koji žele više naučiti o SEO-u, SEM-u, marketingu društvenih medija, web trgovini te izradi i analizi web stranice. 

Organizatori navode kako je do petka 22. 3. točno do podneva na snazi "akcija", pa svi koji se prijave na dvije radionice ostvaruju redovan popust od 10%, te 80% popusta na kotizaciju za 1. sajamski dan sa cjelodnevnim predavanjima koja će umjesto 625 kuna, iznositi samo 125 kuna. 

Svima koji se osjećaju stručnim za web dizajn, web marketing, online poslovanje, community management ili internetski marketing, nudi se također prilika da se prijave kao izlagači te odaberu svoju promociju na sajmu kroz jedan od 3 promo paketa. 

Oni koji su prijavljeni za 1. glavni sajamski dan i predavanja, mogu se prijaviti za Business Speed Dating u kojem će imati priliku pokazati svoje vještine brzog predstavljanja ostalim sudionicima. 

Online prijave za sajam „Web::INDUSTRIJA 2013 – Puni i van sezone“ nalaze se na ovoj poveznici: http://www.webindustrija.com/2013/prijave 

Sponzorirana vijestVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->