Nalazite se
Članak
Objavljeno: 23.08.2021. 12:29

Shift 

10 izdanje Shift konferencije najveće do sada

U novom ruhu, Infobip Shift konferencija održat će se 7. i 8. rujna u zadarskoj dvorani Krešimira Ćosića, Višnjiku.

10 izdanje Shift konferencije najveće do sada

Deseto jubilarno izdanje najveće i najznačajnije hrvatske developerske konferencije Shift imat će hibridni karakter, što znači da se na konferenciji očekuje oko 3.000 sudionika uživo i do 10.000 virtualnih koji će imati profesionalni stream i u svakom će trenutku moći komunicirati s ljudima u Višnjiku.

"Ovogodišnje izdanje Infobip Shifta bit će najjača developerska konferencija u Hrvatskoj, a vjerojatno i u Europi. Trenutačno imamo 1.400 prijavljenih, a interes raste kako se približavamo eventu te u konačnici očekujemo do 3.000 ljudi u Zadru ove godine. Najviše sudionika bit će iz Hrvatske i regije, ali imamo velik interes iz Amerike, Azije i Afrike", rekao je Marin Tomičić, voditelj projekta Infobip Shift konferencije.

Marin Tomičić - Voditelj projekta Infobip Shift

Na Shiftu će biti preko 60 atraktivnih govornika iz velikih kompanija kao što su Google, Microsoft, Amazon i naravno domaćin Infobip. Od istaknutijih imena treba izdvojiti CTO Buildera Miska Heverya, Kenta C. Doddsa, Google Developer stručnjaka, te Joyce Lin, iz tvrtke Postman koja je procijenjena na 5 milijardi dolara.

Uz predavanja, Shift će imati i startup stage, na kojemu će se novi projekti natjecati u Startup Challengeu. Imat će priliku za kratki pitch za osvajanje pozornosti i pobjedu. Treba napomenuti da u Infobipovom Startup Tribeu postoji 200 projekata o kojima ćete moći čuti na konferenciji.

Infobip Shift_fotografija izdanja ShiftDev konferencije iz 2018. godine

"Za desetu godišnjicu bio je plan da bude najveća konferencija, a u tome smo uspjeli iako nešto drugačije nego što smo planirali. Unatoč situaciji u svijetu, uz Infobip smo uspjeli podignuti konferenciju produkcijski i organizacijski"- rekao je Ivan Burazin, član Uprave Infobipa.

U briefingu uoči konferencije organizatori su napomenuli da postoje ambiciozni planovi širenja. Plan je postati najveća konferencija na svijetu, a radi se na konferenciji koja bi se održala u SAD-u, no to naravno ovisi o situaciji s koronom.Vezani sadržaji
Ključne riječi Konferencija Zadar Infobip Shift
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->