Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.07.2018. 13:26

Uber 

Uberovi vozači odvezli 10 milijardi vožnji

Usprkos brojnim izazovima Uber u godinu dana udvostručio broj vožnji.

Uberovi vozači odvezli 10 milijardi vožnji

Transportni servis Uber od svojih početaka 2010. godine raširio se širom svijeta, usprkos velikim poteškoćama koje je imao (ili još uvijek ima) čitavo to vrijeme zbog ljutih lokalnih taksi prijevoznika, sudskih tužbi, nezakonitog korištenja podataka korisnika, pa čak i nasilnog ponašanja nekih svojih vozača. Servis koji je izbjegavao zakonsku regulativu propisanu za taksi službe tvrdnjom da nije taksi tvrtka već aplikacija, pa je mogao znatno snižavati cijene prijevoza putnika, dao je veliki doprinos smanjenju cijena usluga klasičnih taksi prijevoznika, pa možemo reći da je za korisnike učinio dobru stvar.

Koliko se Uber brzo razvija svjedoči podatak da su njegovi vozači nedavno probili brojku od 10milijardi odvezenih vožnji širom svijeta, što je dvostruko više u odnosu na godinu dana prije.

Kao što možemo vidjeti sve taksi službe koje su postojale prije Ubera i dalje posluju, a cijene usluga su prilično izjednačene, što govori o tome da je samo trebalo proteći malo vremena dok se strasti nisu stišale. 

Uber u posljednje vrijeme puno ulaže u nove tehnologije jer svoje usluge jednog dana planira proširiti na autonomne i leteće taksije.

Vezani sadržaji
Ključne riječi taksi aplikacija Uber rekord transport
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam