Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.06.2019. 16:25

Intergrafika & Modernpak 

Tehnološka predavanja na Intergrafici i Modernpaku

Na sajmovima ćete moći čuti predavanja najvećih stručnjaka o novim tehnologijama i trendovima.

Tehnološka predavanja na Intergrafici i Modernpaku

Dva tradicionalna bienalna sajma INTERGRAFIKA, međunarodni sajam grafičke industrije i papira i MODERNPAK, međunarodni sajam ambalaže i pakiranja održavaju se na Zagrebačkom velesajmu od 5. do 7. lipnja.

Međunarodni sajam grafičke industrije i industrije papira INTERGRAFIKA regionalni je događaj  suvremenih dostignuća svjetske tehnologije u grafičkoj industriji. Svoje sudjelovanje potvrdili su vodeći svjetski proizvođači KONICA MINOLTA, ROLAND, 3M, RICOH, XEROX, MUTOH, FALK ROSS kao i regionalni lideri u distribuciji repro materijala i opreme TRGOFORTUNA, CRON, GEA-DATA, PRINTING SOLUTIONS, itd.

Specijalizirani sajam ambalaže i pakiranja MODERNPAK namijenjen je susretu proizvođača i potrošača - korisnika ambalaže. Okuplja struku iz području proizvodnje i primjene ambalaže te distribucije roba, istovremeno prezentirajući najnovije trendove i inovacije u tehnologiji pakiranja kao i suvremena rješenja za ekološki prihvatljivu ambalažu. 

Potvrda sudjelovanja svih značajnih svjetskih i domaćih proizvođača opreme, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja pokazatelj su da su INTERGRAFIKA i MODERNPAK najznačajniji sajmovi grafičke i ambalažne industrije u regiji. 

Kontinuirana edukacija bitan je čimbenik ukoliko želite biti konkurentni na tržištu stoga smo izložbeni dio sajma upotpunili bogatim stručno pratećim programom u suradnji s Grafičkim fakultetom iz Zagreba, Sveučilištem Sjever i Školom za grafiku, dizajn i medijsku produkciju iz Zagreba te Hrvatskom gospodarskom komorom. 

Grafički fakultet održat će predavanja na sljedeće teme: 

• Offsetni tisak
• Digitalni tisak
• 3D tisak
• Interaktivna multimedijska rješenja

 Iz događanja izdvajamo:

 • Mario Barišić: Najnoviji trendovi automatizacije plošnog tiska iz arka na primjeru stroja Manroland Evolution
 • Tomislav Ivičinec: Tex-Flex tehnologija
 • DIPA CAR WRAP SHOW – oslikavanje vozila vrhunskim 3M folijama 

Više informacija možete pronaći na web stranici Zagrebačkog velesajma www.zv.hrVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->