Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.04.2024. 12:46

PROMO 

TVZ Career Day spaja studente i više od 60 tvrtki

Tehničko veleučilište u Zagrebu organizira dan karijera u organizaciji Studentskog zbora TVZ-a.

TVZ Career Day spaja studente i više od 60 tvrtki

PROMO

Tehničko veleučilište u Zagrebu najavilo je događanje Career Day koje se održava u organizaciji Studentskog zbora TVZ-a i uz potporu Alumnija, 24. travnja u Zagrebu u Dvorani Kornati, HoB, na adresi Josipa Marohnića 1, od 10 do 17 sati.

Tehničko veleučilište u Zagrebu broji preko 4000 studenata koji su poznati po kvaliteti na tržištu rada, te ih 98% ima radno mjesto u struci već šest mjeseci nakon završetka studija.

Vodeći brigu o njihovom razvoju karijere i u cilju optimalnog spajanja potreba privrede i studenata, događanjem se želi povezati mlade ljude s uspješnim tvrtkama iz šest različitih gospodarskih sektora zastupljenih na TVZ-u kroz studijske programe; elektrotehnike, graditeljstva, informatike, mehatronike, računarstva i strojarstva.

tvz career day 2024

Na prošlogodišnjem Danu karijera, povezalo se preko 55 partnerskih tvrtki s više od 1000 studenata TVZ-a, a putevi suradnji za internship, stručnu praksu ili posao, otvoreni su i ove godine.

Misija TVZ-ovaca je motivirati što više studenata s ostalih visokoškolskih ustanova na posjet eventu. U tom cilju organiziran je besplatni prijevoz busom s dvije TVZ-ove lokacije prema voznom redu koji će biti objavljen na službenoj stranici. 

Komunikacijski sadržaj usmjeren je u praktičnom, ali i u zabavnom duhu, a organizirali su i CV kutak s profesionalnim fotografiranjem za CV i/ili LinkedIn, te tombola s nagradama iz limited TVZ merch asortimana s istaknutom željom za druženjem i razmjenom iskustava.

Pridružite se i pratite događanje na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Ključne riječi TVZ
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->