Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.05.2019. 16:40

Odaberi kandidata za Supertec poslodavca 

Postani Vidijev reporter i osvoji karte za Ultru i monitor

Na velikom sajmu IT poslova, Job Fairu, za Vidi će težak posao ocjenjivanja ponude poslodavaca odraditi studenti reporteri.

Postani Vidijev reporter i osvoji karte za Ultru i monitor

Preko 100 poslodavaca nastupit će i ove godine na zagrebačkom FER-u, a u hodnicima se ponovno očekuje gužva i veliko zanimanje s obje zainteresirane strane. O nestašici kvalitetnih IT kadrova već se niz godina govori, a kakav interes vlada za stručnim IT djelatnicima najbolje oslikava JobFair, masovni dolazak najboljih domaćih i stranih kompanija, te naravno studenata FER-a, TVZ-a, VERN-a, VSITE-a, RIT-a i ostalih visokoškolskih ustanova s IT smjerovima. 

Na sajmu će nastupiti i Vidi koji je medijski pokrovitelj. Naša medijska kuća ujedno  će organizirali tri natječaja.

Stalna rubrika časopisa Vidi, „Posao snova“ u suradnji sa digitalnom platformom Who is who in IT- organizirat će na JobFairu odabir kandidata za oznaku SuperTec.  Oznaka SuperTec (S-Tec) skraćeno od Superior Tech Employer oznaka je za tehnološku tvrtku koja nudi zaposlenicima vrhunsko iskustvo rada te profesionalnog napredovanja.

Studenti trebaju preuzeti ulogu VIDI reportera i kroz barem četiri pitanja doznati iz studentske perspektive što poslodavac nudi vama kao potencijalnim kandidatima za posao i razvoj njegove karijere.  Potrebno je napraviti osvrt na ponudu jednog od poslodavaca te ocijeniti da li oni zaslužuju ući u Supertec Employer izbor. Pet najboljih tekstova će biti otkupljeno i objavljeno, a najbolji po našem izboru osvojit će atraktivne ulaznice za ULTRA festival koji se u srpnju održava u Splitu i desetke drugih atraktivnih hardverskih nagrada.

Ako ste pak zainteresirani više za testiranje uređaja, Vidilab će organizirati natječaj testiranja atraktivnog flagship mobitela. Kod testiranja mobitela potrebno je testirati stražnje i prednje kamere. Uz test kvalitete kamere, trebalo bi testirati performanse  kao i test dojma i korisničkog sučelja. Detaljne upute dobit će se prije samog testiranja. Pet najboljih tekstova će biti otkupljeno i objavljeno, a najbolji će kući otići s vrhunskim gamerskim AOC monitorom od 27 inča.

Za one malo manje entuzijastične imamo i casual natječaj „Zašoraj Vidijevca“ u kojemu se borite protiv Vidi Tekken prvaka. Pobjedom protiv moćnog Bubimastera ulazite u nagradni natječaj u kojemu će biti podijeljeno desetak gamerskih paketa.

Postanite Vidijev reporter ili tester na JobFairu te sudjelujte u borbi za atraktivne nagrade, a ujedno pomognite drugim studentima svojim ocjenama ponuda tehnoloških poslodavaca.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->