Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.04.2019. 14:44

Job Fair 

Najavljen ovogodišnji Job Fair

U dva dana na FER-u posjetitelje očekuje devet praktičnih radionica i predstavljanje 115 poduzeća

Najavljen ovogodišnji Job Fair

Job Fair 14 godina spaja domaća, regionalna i inozemna tehnološka poduzeća s hrvatskim studentima, a ove će se godine održati 15. i 16. svibnja na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

U dva dana, organizatori sajma poslova i predstavnici poduzeća organizirali su devet praktičnih radionica. Koje tehnologije koriste domaća i inozemna poduzeća? Na koji način razvijaju proizvode i koje sve tehnološke sfere obuhvaćaju samo su neka od pitanja na koja će predstavnici poduzeća studentima dati odgovore kroz teme: Uvod u Power BI – izrada izvještajem, Stand-up radionica, Razvoj Artificial Intelligence proizvoda - od ideje do produkcije, Autodesk Revit radionica, Automatizirano testiranje web aplikacija, Izrada Machine Learning rješenja primjenom Pythona, IoT u praksi te Primjena novih tehnologija u full-stack web razvoju. Studenti se na radionice mogu prijaviti nakon što predaju svoj životopis putem baze životopisa.

Job Fair nije samo sajam koji spaja vrhunske hrvatske studente s najboljim tehnološkim poduzećima. Zahvaljujući domaćinu, Fakultetu elektrotehnike i računarstva za vrijeme najvećeg hrvatskog poslovnog sajma održat će se dvadeset i tri predavanja na kojima će predstaviti uspješni projekti, tehnologije i znanja iz različitih industrija: od elektrotehnike i ugradbenih računalnih sustava, računalnog vida, ICT-a do telekomunikacija, video igara, razvoja mobilnih i web aplikacija, energetike, automatizacije, automobilske industrije te industrije računalnih mreža i sigurnosti.

Kako bi povećali šansu za posao ili obavljanje prakse, svi studenti i mladi koji traže posao putem poveznice mogu predati životopis. Pohranjivanjem radnog iskustva svaka će osoba putem e-pošte dobiti jedinstveni QR kod - posjetnicu za predstavljanje poduzećima, dok će poslodavci nakon sajma jednostavnije pronaći osobe čiji su QR kod skenirali.

Na ovogodišnjem sajmu poslova Job Fair predstavit će se 115 poduzeća, a cijeli događaj organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Vezani sadržaji
Ključne riječi studenti posao FER sajam Job Fair
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->