Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.04.2019. 14:45

IoT Net Adria 

Novi izvršni direktor IoT Net Adrije je Ranko Režek

Tvrtka IoT Net Adria dobila je novog izvršnog direktora i člana Uprave.

Novi izvršni direktor IoT Net Adrije je Ranko Režek

Ekskluzivni Sigfox operater u Hrvatskoj i tvrtka za razvoj prve IoT mreže u Hrvatskoj IoT Net Adria dobila je novog izvršnog direktora i člana Uprave – Ranka Režeka.

„Tehnologije, pogotovo digitalne, prate me u svim segmentima života. Sudjelovao sam u stvaranju tehnoloških inovacija; kada je započinjala revolucija osobnih računala u poslovanju, kada su jačali Windows operativni sustavi na serverskim platformama ili kad se stvarala usluga teleoperatera. Istodobno, stječući radno iskustvo na izazovnim projektima, razvijao sam menadžerske odnosno liderske vještine. Taj spoj interesa i iskustva prepoznali su u IoT Net Adriji. Nove tehnologije mogu unaprijediti mnoga područja modernog poslovanja i potaknuti konkurentnost našeg gospodarstva i svojim ću angažmanom doprinijeti nastojanjima IoT Net Adrije da povežemo svakog čovjeka s njemu bitnim stvarima“, kazao je Režek.

U tijeku su pripreme za Touchpoint, prvu Sigfox IoT konferenciju u Hrvatskoj, koja će 16. svibnja ove godine ugostiti tehnološke stručnjake, developere hardvera i softvera te stručnjake iz poslovnog sektora s ciljem implementiranja IoT-a za poboljšanje poslovanja.

Izvor: IT Biz Crunch

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->