Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.03.2023. 15:21

Labena Ventures 

100 milijuna € za hrvatske farmaceutske startupe

Hrvatski startupi u sferama biotehnologije, farmacije i zdravstva imaju priliku sudjelovati u vrijednom projektu regionalnog startup akceleratora.

100 milijuna € za hrvatske farmaceutske startupe

Akcelerator Labena Ventures sa sjedištem u Sloveniji djelovat će u istočnoj i srednjoj Europi, što uključuje i Hrvatsku. Riječ je o projektu tvrtke Labena, u sklopu kojeg startupi i pojedinci dobivaju pristup tvrtkama, investitorima i fondovima rizičnog kapitala koji su spremni uložiti više od 100 milijuna eura.

Prijave će biti otvorene od utorka, 14. ožujka, a cilj je pronaći i podržati startupe s područja biotehnologije, farmaceutskih proizvoda, zdravstvene zaštite, prehrane i okoliša.

"Platformom Labena Ventures omogućit ćemo startupima i organizacijama da testiraju svoje ideje, implementiraju ih i kroz program pridobiju investitore. Fokus je na pronalaženju, odabiru i promociji startupa koji mogu ponuditi inovativna rješenja na međunarodnoj razini", rekao je Boštjan Čeh, voditelj projekta i razvoja poslovanja u tvrtki Labena.

Kako bi ostvarili mogućnost sudjelovanja u ovom programu, zainteresirani startupi, organizacije i pojedinci mogu se prijaviti na www.labenaventures.com

Izvor: ItBizCrunch

Vezani sadržaji
Ključne riječi akcelerator Labena Ventures
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->