Nalazite se
Članak
Objavljeno: 01.03.2023. 16:30

Live from PS5 

VIDEO: PS5 kampanja donosi udarne vijesti

Sony je pokrenuo kampanju za promoviranje PS5 konzole i najboljih igara u stilu dramatičnih TV vijesti.

VIDEO: PS5 kampanja donosi udarne vijesti

Live from PS5 je naziv nove reklamne kampanje kojom Sony želi na dramatičan i duhovit način promovirati PS5 konzole i najbolje igre za njih koje uključuju God of War Ragnarök, Ratchet & Clank: Rift Apart, Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West i Returnal.

d82ed92608bcf0fa009f00e593c827851f584761

U osnovi to izgleda tako da se igre prezentiraju kroz neku vrstu "Dnevnika", informativne emisije "uživo" u kojoj se reporteri javljaju s raznih mjesta i na dramatičan način javljaju što se događa. Primjerice, u jednoj vijesti prikazuju ljude zarobljene u paukovim mrežama koji vise iznad ulice na Manhattanu, u drugoj možemo vidjeti veliku Leviathan sjekiru koja je zabijena u betonsku prometnicu u Koreji, a u trećoj tragove velikog mehaničkog čudovišta, pronađene na pješčanoj plaži, kao što možete vidjeti u ovom videu.

U svakom slučaju, Sonyeva PS5 kampanja odlično pristaje u ovo današnje doba kada su TV programi prepuni raznih dramatičnih i senzacionalističkih udarnih vijesti. Ako ništa drugo, na kraju vijesti kažu da su otkrili da sve to ima veze s PlayStationom 5, za razliku od mnogih stvarnih vijesti gdje je jedino važno na bilo koji način doći do gledanosti, pa čak i ako se nešto izmisli.

Tijekom ove godine stižu mnoge dugoočekivane igre, uključujući Assassin’s Creed Mirage, Final Fantasy XVI, Hogwarts Legacy, Marvel Spider-Man 2, Resident Evil 4: Remake i Street Fighter 6, kao i ekspanzije za Destiny 2: Lightfall i Horizon Forbidden West: Burning Shores.

Po nama su glavne udarne PS5 vijesti dolazak PlayStation VR2 headseta i lansiranje odlične igre za njega Horizon Call of the Mountain.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Live from PS5
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->