Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.01.2015. 13:13

ESA 

VIDEO: Šišanje u svemiru

Talijanska astronautkinja posjetila je frizerski salon na međunarodnoj svemirskoj postaji.

VIDEO: Šišanje u svemiru

Što mislite koliko je ljudi potrebno da nekoga ošišate na Međunarodnoj svemirskoj postaji? Točan odgovor je dvoje. Jedan u ulozi frizera, te drugi koji pere kosu i spretno skuplja dlačice usisavačem u uvjetima mikrogravitacije kako ih netko ne bi udahnuo.

Talijanska astronautkinja Samantha Cristoforetti koja se na ISS-u nalazi od studenog prošle godine, nedavno je posjetila frizerski salon svojih kolega, Terrya Virtsa iz NASA-e i kozmonauta Antona Shkaplerova.

Na svom Twitter profilu Samantha je uz ovaj video dolje objavila post: "Kako dobiti lijepu frizuru u svemiru? Ako netko pita mogu mu preporučiti lijepo mjesto... hvala @AstroTerry! "

Kao što se možete uvjeriti sami, Terry je škarama rukovao vrlo spretno i uz asistanciju šegrta Antona napravio savršenu frizuru zahtjevnoj Talijanki, pa ako se kojim slučajem zadesite u svemiru, sada znate da ćete na raspolaganju imati salon "Chez Terry".  

Samantha Cristoforetti se nalazi na Međunarodnoj svemirskoj postaji u društvu petero kolega i kolegica Expedition 42 misije.

Sve njezine događaje na ISS-u možete pratiti putem ove poveznice.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->