Nalazite se
Članak
Objavljeno: 23.02.2024. 13:21

Microsoft 

Windows Photos dobiva generativno brisanje

Najnovije značajke za uređivanje slika AI-jem sada su dostupne i na uređajima s Arm64 i Windows 10.

Windows Photos dobiva generativno brisanje

Microsoft je objavio da u aplikaciju Windows Photos dolazi nova značajka uređivanja pod nazivom Generativno brisanje. Osim toga, sve nedavno objavljene značajke uređivanja s umjetnom inteligencijom, uključujući Zamućivanje pozadine, Uklanjanje i zamjena pozadine i Generativno brisanje, također su sada dostupne u aplikaciji Fotografije za Arm64 uređaje i Windows 10.

Ovo ažuriranje od danas će prvi isprobavati ​​Windows Insideri u svim kanalima, uključujući Insidere na Windows 10 u Release Preview kanalu, a da bi vam proradila morate ažurirati aplikaciju na verziju 2024.11020.21001.0 ili noviju. 

Spot fix alat sada je dobio pojačanje uz pomoć AI-ja kao Generative erase u aplikaciji. Ova značajka omogućuje vam da popravite i uklonite neželjene stvari s vaših fotografija, poput pozadinskih objekata, a Microsoft tvrdi da generativno brisanje stvara besprijekorni i realistični rezultat nakon brisanja objekata s fotografije, čak i kada se brišu velika područja.

2_Photo_GenErase_MarketingBlog_01-ezgif.com-resize

 

"Za korištenje generativnog brisanja idite na Uredi sliku i odaberite opciju Brisanje. Pređite četkom preko predmeta ili područja koja želite ukloniti. Prilagodite veličinu kista kako biste dobili pravu razinu preciznosti koja vam je potrebna. Odaberite područja koja želite ukloniti i gledajte kako neželjeni objekti nestaju.

Za još finiju kontrolu ili uklanjanje više objekata odjednom, možete onemogućiti automatsku primjenu za dodavanje ili uklanjanje maski, gdje svaka maska ​​predstavlja područje koje će biti izbrisano", navodi Microsoft u svojem priopćenju.

Za sada još nije poznato kada će Generativno brisanje biti dostupno svim korisnicima izvan testnog Insiders programa.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->