Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.06.2020. 12:47

Panasonic 

Panasonicove bežične slušalice debitiraju u Europi

Panasonic tvrdi da njegove slušalice RZ-S500W imaju najbolji sustav za poništavanje buke na tržištu.

Panasonicove bežične slušalice debitiraju u Europi

Panasonicove prve "prave" bežične slušalice RZ-S500W i RZ-S300W koje su predstavljene u siječnju na CES sajmu, krenule su u prodaju u Europi. Ono što odlikuje RZ-S500W je Panasonicova "Dual Hybrid" tehnologija za poništavanje buke, što znači da koriste Feedforward Noise Cancelling (FF-NC) i Feedback Noise Cancelling (FB-NC) sustav za aktivno poništavanje buke te analogno i digitalno procesiranje za hvatanje zvuka unutar i izvan slušalica.

Panasonic-RZ-S500W-4

To bi nam prema tvrdnji Panasonica trebalo "pružiti najbolje performanse poništavanja ambijentalne buke u klasi", pa smo prilično nestrpljivi da dođemo u priliku testirati ih u našem Vidilabu.

Druge bežične slušalice RZ-S300W ne posjeduju nikakav sustav za poništavanje buke, no kod njih je glavna stvar u veličini, obzirom da su doista sićušne jer imaju promjer od samo 17 mm.   

Panasonic-RZ-S300W-4

Panasonic tvrdi da jedne i druge slušalice omogućuju "nadmoćnu kvalitetu poziva" zbog premium mikrofona smještenog u specijalno kućište koje minimalizira buku vjetra. Svaka slušalica se na vaš uređaj spaja individualno umjesto jedna na drugu, što bi također trebalo značajno poboljšati kvalitetu zvuka.

Panasonicova aplikacija Audio Connect App će vam omogućiti mijenjanje modova zvuka i namještanje dodatnih postavki, uključujući izbor glasovnog asistenta. Oba modela su kompatibilna s Google Assistant i Siri digitalnim asistentima, a u budućnosti će dobiti i podršku za Alexu.

Europska prodaja slušalica započinje u Velikoj Britaniji gdje se RZ-S500W prodaju po cijeni od 169 britanskih funti, RZ-S300W za 109 funti. Cijena za Hrvatsku još nije objavljena.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->