Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.12.2016. 12:12

Piranha Games 

VIDEO: U izradi MechWarrior 5 Mercenaries

Novi MechWarrior će BattleMechovima vratiti singleplayer kojeg nema još od 2002. godine.

VIDEO: U izradi MechWarrior 5 Mercenaries

Ljubitelji MechWarrior franšize vjerojatno znaju da od 2002. godine na tržištu nije bilo singleplayer naslova, pa su bili prisiljeni igrati MechWarrior Online ili odustati od upravljanja svojim omiljenim Mechovima ukoliko nisu skloni bilo kakvom obliku multiplayer igranja.

Svima njima vjerojatno će biti drago čuti da Piranha Games priprema igru MechWarrior 5: Mercenaries, koja će ponovno imati singleplayer priču i misije za jednog igrača koji će započeti karijeru kao pilot velikog Mecha u dijelu svemira pod nazivom Inner Sphere. Radnja se zbiva 3015. godine u razdoblju nakon što su višestoljetni ratovi podijelili Inner Sphere u 5 različtih država pod nazivom Great Houses, koje se bore protiv ostataka prvobitne Star League "federacije" za kontrolu nad Inner Sphereom, a upravo se nalaze usred rata koji traje već 150 godina.

img4

Mada na bojišnicama postoje brojna razarajuća oružja, glavne oružane snage su upravo BattleMechovi koji posjeduju dovoljno vatrene snage za uništavanje čitavih gradova, a u igri MechWarrior 5: Mercenaries ćete započeti karijeru kao pilot početnik, odnosno plaćenik koji će izvršavati razne misije prema svojem odabiru. 

Mada je Pre-Alpha demo igre koji možete vidjeti ovdje prikazan na ovogodišnjem Mech_Conu, igra će izaći tek 2018. godine, a Piranha Games kaže da u međuvremenu neće zanemariti dalji razvoj svojeg postojećeg Free To Play multiplayer naslova Mechwarior Online.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam