Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.06.2013. 14:15

E3 213 

VIDEO: The Destiny se razvija paralelno za PS4 i Xbox One

Mada su nove konzole Microsoft i Sonya žestoka konkurencija, Ubisoft se ne želi opredijeliti za jednu.

VIDEO: The Destiny se razvija paralelno za PS4 i Xbox One

Dok su mnogi developeri igara neodlučni kojoj će se konzoli nove generacije prvoj prikloniti, Ubisoft je na E3 sajmu predstavio igru koju razvijaju paralelno za obje platforme.

Konkretno, radit će se o naslovu Tom Clancy’s The Division, za koji su prigodno izdali E3 trailer u kojem možete vidjeti kakav gameplay možete očekivati.

Jedna od zanimljivosti ovog akcijskog naslova je u tome što se igračima na konzolama mogu pridružiti i oni na tabletima, pa je na sajmu demonstrirano upravljanje droneom korištenjem tableta.

Što se samog sadržaja tiče, Ubisoft navodi kako se The Divison odvija u New Yorku, tri dana nakon što je opasni patogen poharao grad, tržište dionica je u kolapsu, te čitava situacija prijeti totalnom propašću društva.

Naravno, iza svega toga se nalaze oni koje treba počistiti s lica zemlje, a tada na scenu dolazite vi i vaša ekipa opakih naoružanih "nemilosrdnih gadova", koji će stvar pokušati srediti.

Vrlo je vjerojatno da će i mnogi drugi developeri i izdavači svoje igre razvijati paralelno za obje konzole, stoga ovo ne doživljavamo kao neku senzaciju. 

VIDEO: Tom Clancy’s The Division

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->