Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.05.2015. 16:42

Microsoft 

VIDEO: Skype Translator dostupan korisnicima

Sada možete isprobati značajku koja vam omogućuje prevođenje glasovnih chatova u gotovo realnom vremenu.

VIDEO: Skype Translator dostupan korisnicima

Microsoft je objavio kako je od danas dostupna za besplatno preuzimanje i korištenje Skype Translator Preview aplikacija za sve one koji koriste Windows 8.1 i Windows 10 operativne sustave.

Sve što trebate je preuzeti aplikaciju iz Windows Storea za Windowse 8.1 ili Windowse 10, pokrenuti ju i potom se logirati svojim korisničkim imenom i passwordom koji koristite za "normalni" Skype.

Aplikacija u osnovi djeluje kao malo modernija inačica klasičnog Skypea, no u sebi donosi opcije besplatnog prevođenja za telefonske i video razgovore, koji će u početku uključivati engleski, kineski (mandarinski, tajvanski i hongkonški), njemački, španjolski, francuski i talijanski jezik. Pored toga prevođenje vam se nudi i za dodatnih 50 jezika, ali isključivo za tekstualni chat.   

Microsoft kaže kako radi na tome da se napravi podrška i za druge jezike, no vođeni iskustvom nekako imamo osjećaj da će prevođenje glasovnih razgovora s hrvatskog i na hrvatski doći tek kroz nekoliko godina.

Za sada nije poznato hoće li Skype Translator raditi isključivo u Modern UI sučelju Windowsa 8.1 i Windowsa 10, ili će Microsoft lansirati i desktop inačicu za Windowse 7. 

Izvor: Microsoft

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->