Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.02.2013. 12:15

Samsung 

VIDEO: Samsungova nova linija telefona REX

Novi pametni telefoni serije REX predstavljaju "low budget" uređaje sa zanimljivim internetskim mogućnostima.

VIDEO: Samsungova nova linija telefona REX

Samsung je predstavio svoju REX seriju pametnih terlefona koja se sastoji od četiri uređaja: REX 90, REX 80, REX 70 i REX 60.

Uređaji se baziraju na Javi, te posjeduju Samsungovo TouchWiz sučelje, a integrirani su s mnogim zanimljivim chat servisima uključujući ChatOn, Yahoo Messenger, Google Talk, te dolaze s podrškom za Facebook, Twitter i Google+. Za surfanje Internetom, u uređaje su predinstalirani Opera Mini i Access NF pretraživači.

Među ostalim značajkama valja naglasiti Dual SIM Always On mogućnost za korisnike koji žele koristiti "dva telefona u jednom". Kako bi se osiguralo da niti jedan poziv ne bude propušten, opcija Dual SIM Always On omogućuje primanje poziva na jednom čak i za vrijeme razgovora na drugom broju.

Serija uređaja Samsung REX omogućuje prebacivanje između maksimalno pet SIM kartica bez ponovnog startanja mobitela.

REX serija je očito namijenjena korisnicima koji žele pristupačan pametan telefon koji će im osim telefoniranja savršeno poslužiti za Internet, no ne žele potrošiti previše novca na high-end uređaje tipa Galaxy S III.

Samsung za sada još nije izašao s cijenama novih uređaja, no vjerujemo kako će ih objaviti tijekom MWC sajma u Barceloni koji se održava od 25.-28. veljače.

Izvor: Mobil.hr

VIDEO: Samsung Rex 90

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->