Nalazite se
Članak
Objavljeno: 02.01.2016. 11:39

CES 2016 

VIDEO: Samsungov novi Smart TV Gaming servis

Na CES 2016 sajmu Samsung će lansirati svoj nadograđeni gaming servis za pametne TV-e.

VIDEO: Samsungov novi Smart TV Gaming servis

Ovogodišnji CES 2016 sajam u Las Vegasu Samsung će iskoristiti i za lansiranje svojeg nadograđenog gaming servisa za pametne televizore. U svojem priopćenju navode da će se na dan lansiranja na servisu naći više od 400 naslova streaming igara, te 100 igara dostupnih za preuzimanje.

To znači da će svi Smart TV-i Samsunga za 2016. godinu, osim SmartThings platforme koja omogućuje povezivanje mobilnih uređaja, IoT gadgeta i nadzornih sustava, dobiti i veliko poboljšanje vezano uz gaming, odnosno za preuzimanje i streaming igara. Među najjačim naslovima izdvajaju Assassin’s Creed III, Batman: Arkham Origins, te LEGO Movie Videogame s PlayStation Now servisa, što znači da ćete te i brojne druge igre moći streamati direktno na Samsungove pametne televizore, a biti će zastupljeni svi žanrovi, uključujući akcije, pucačine, sportove, RPG, arkade, igre na ploči i trkaće naslove, kao što možete vidjeti u ovom videu. 

Do sada je Samsungov Smart TV gaming servis bio dostupan u 43 države svijeta, te je već postigao rekord od 4,5 milijuna mjesečnih korisnika.

Što se tiče igara koje ćete moći direktno preuzeti na Smart TV-e i igrati, Samsung izdavaja Revolt3, Deer Hunter i Eternity Warriors 3. 

Izvor: SamsungVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->