Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.04.2019. 12:43

Samsung 

VIDEO: Samsung lansira Galaxy View 2

Mada je manji od prethodnika, novi multimedijski tablet nam se čini ponešto zanimljiviji.

VIDEO: Samsung lansira Galaxy View 2

Američki teleoperater AT&T objavio je video teaser u kojem predstavlja Galaxy View 2, Samsungov multimedijski tablet druge generacije koji dolazi s manjom dijagonalom zaslona od 17,3 inča u odnosu na prethodnika Galaxy View čija je dijagonala zaslona iznosila 18,4 inča.

Bez obzira na manji zaslon rezolucije od 1080p, ovo je i dalje jako veliki tablet, no djeluje zanimljiviji od prethodnika, jer uključuje cover koji se može koristiti kao stalak, osmojezgreni 1,6 GHz Exynos 7884 procesor, 3 GB RAM-a, prednju kameru od 5 MP i 64 GB ugrađene pohrane, a tu su i izvrstan Dolby Atmos zvuk te pogolema baterija od 12.000 mAh.

Mada je nešto manji od prošlog modela, ovo je i dalje ogroman komad hardvera za jedan tablet, no namjera Samsunga i AT&T-a je očito da ga korisnici ponajviše koriste za gledanje filmova te korištenje streaming servisa poput DirecTV Now, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Što se cijene tableta tiče, ona će u SAD-u iznositi 740 dolara, odnosno 37 dolara mjesečno u 20-mjesečnom planu, a za sada nije poznato kada će i po kojoj cijeni biti dostupan u Hrvatskoj.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam