Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.01.2018. 16:25

CES 2018 

VIDEO: Project Linda je laptop dock za Razer Phone

Razer je predstavio koncept 13,3-inčnog laptopa koji radi na pogon Razer Phone telefona.

VIDEO: Project Linda je laptop dock za Razer Phone

Tema vezana uz CES 2018 sajam o kojoj svi pričaju ovih dana je Project Linda, Razerov konceptualni laptop dock za Razer Phone. Ukratko rečeno radi se o projektu koji malo podsjeća na Asusov PadFone (PadFone2), s tom razlikom da se radi o kombinaciji telefona i laptopa a ne telefona i tableta.

Project Linda je 13,3-inčni laptop dock u koji utaknete Razer Phone Android telefon, a potom na pritisak gumba aktivirate laptop mod, što znači da će se slika pojaviti na velikom zaslonu, a vi ćete pomoću tipkovnice i miša (ago ga priključite) na njemu raditi kao i na svakom drugom prijenosnom računalu.

Pored toga, laptop dock će vam poslužiti i kao powerbank za punjenje telefona, a sami priključeni telefon moći ćete koristiti na više načina, kao touchpad ili dodatni interaktivni zaslon u nekoj od aplikacija, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Obzirom da Razer Phone sadrži moćan hardver koji uključuje Snapdragon 835 čipset i 8 GB RAM memorije, dobit ćete kvalitetan Android laptop za rad i igranje kojeg krasi i Chroma pozadinsko osvjetljenje tipkovnice.    

Konceptualni dock predstavljen na CES-u sadržavao je internu bateriju od 53,6 Wh i200 GB pohrane, a za povezivost na raspolaganjau imate 3,5 mm audio priključak, USB-A port i USB-C port za punjenje. Tu su još i 720p web kamera i "dual-array" mikrofon zahvaljujući kojima dobivate dodatne opcije za komunikaciju.

Nadamo se da će Project Linda zaživjeti i stići na tržište u nekom obliku, obzirom da to nije uspjelo laptopu s tri ekrana kojim nas je Razer napalio na prošlogodišnjem CES-u.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->