Nalazite se
Članak
Objavljeno: 22.06.2018. 11:16

Visual Search 

VIDEO: Pretraživanje weba kamerom telefona

Korisnici Binga mogu pretraživati web iz detalja u fotkama koje snime telefonom.

VIDEO: Pretraživanje weba kamerom telefona

Ukoliko za mobilno pretraživanje weba koristite Bing, sada možete koristiti novu značajku koja bi vam mogla dobro doći. Microsoft je naime lansirao opciju vizualnog pretraživanja koja omogućuje pretraživanje interneta korištenjem kamere pametnog telefona.

Nova značajka je dostupna u Bing aplikaciji za iOS i Android, Microsoft Launcheru za Android te Microsoft Edgeu za Android i iOS.

Kako biste ju mogli koristiti pokrenite jednu od navedenih aplikacija, kliknite na ikonu kamere, snimite fotku i odaberite neki detalj na njoj, a možete koristiti i neku sliku iz svoje galerije. Bing će označeni detalj sa slike koristiti za pretraživanje weba i ponuditi vam poveznice na kojima ćete moći saznati nešto više o istom ili sličnom objektu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Microsoft kaže da je ova značajka još u ranoj fazi, pa vam neće ponuditi relevantne rezultate pretrage za sve slike koje uploadate, ali će se stalno razvijati pa bi trebala postati značajno uspješnija i korisnija. Drugim riječima ako fotkate neku gljivu jer želite saznati je li jestiva, zasad možda ne bi bilo pametno da se pouzdate isključivo u Bing.Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft Bing Visual Search
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->