Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.10.2018. 10:43

Palm Phone 

VIDEO: Palm se vratio s Palm Phone telefonom

Ovaj mali telefon legendarnog branda zasad ćete moći dobiti samo u Americi.

VIDEO: Palm se vratio s Palm Phone telefonom

Sjećate li se legendarnog Palm Pilot dlanovnika, odnosno PDA uređaja iz 1996. godine koji je predstavljao jedno od prvih džepnih računala, a radio je na PalmOS operativnom sustavu?

Palm stari

Jedan američki startup odlučio je sada kupiti pravo na ime Palm i proizvesti prvi pametni telefon s Android OS-om koji nosi to ime. Tako je nastao Palm Phone, mali Android telefon s 3,3-inčnim HD zaslonom kojeg pokreće osmojezgreni Qualcomm 435 procesor uz pomoć 3 GB RAM-a i 32 GB ugrađene pohrane. Za snimanje koristi stražnju kameru s bljeskalicom od 12 MP, a za selfije će vam poslužiti kamera od 8 MP.

Palm Phone 3

Uređaj radi na Androidu 8.1, otporan je na vodu i prašinu prema IP68 standardu i glavna mu je prednost što ga možete nositi u svakom džepu, ili furati kao privjesak na ogrlici, a smjestit će se neupadljivo u ručici svake veličine, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Palm Phone na žalost nećete moći tako skoro kupiti jer se za sada nalazi isključivo u ponudi američkog teleoperatera Verizona, a mogu ga dobiti samo korisnici njegovih tarifa kao sekundarni uređaj (uz veliki telefon), koji će svoj tarifni model morati mjesečno plaćati 10 dolara više. Proizvođač upravo preporučuje Palm Phone kao sekundarni telefon koji se može sinkronizirati s „velikim“, pa ćete na njemu dobivati sve obavijesti slično kao na pametni sat.

Moramo priznati da nam se ovaj malički prilično dopada, jer nam već polako idu na živce skupi nezgrapni uređaji velikih dijagonala, obzirom da Palm Phone ima sve što treba prosječnom korisniku. Ako se jednog dana došeće do naših krajeva vrlo rado ćemo ga isprobati.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Android telefon Palm Phone
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam