Nalazite se
Članak
Objavljeno: 02.12.2020. 12:38

Razer 

VIDEO: Novi Chroma efekti u Opera GX gaming pregledniku

Opera GX sada može aktivirati dinamičke vizualne svjetlosne efekte na Razer Chrome uređajima.

VIDEO: Novi Chroma efekti u Opera GX gaming pregledniku

Prošle godine je lansiran Opera GX preglednik koji je donio brojne značajke važne gamerima, uključujući integraciju s Twitchem, praćenje gaming vijesti, jednostavan pristup igrama, praćenje performansi hardvera i mreže, automatsko isključivanje aplikacija i  procesa na računalu koje bi mogle dovesti do usporavanja igara i brojne druge stvari koje ga čine prvim gaming preglednikom na svijetu.

U Opera GX preglednik ugradili su i Razer Chroma podršku, no ona je bila limitirana isključivo na aktiviranje boja na Razerovom perifernim hardveru prema shemama  u samom pregledniku.

Razer i Opera sada su to odlučili poboljšati, omogućivanjem pregledniku za aktiviranje dinamičkih svjetlosnih efekata. Chroma uređaji sada mogu svijetliti "custom" animacijama kada otvarate nove tabove, dovršavati preuzimanje datoteka i aktivirati RAM, CPU, i mrežne limitere.

Sada možete odabrati neke od ugrađenih animacija s različitim shemama boja, ali također možete koristiti svaki individualni efekt za personaliziranje vizualnih elemenata koje ćete dobivati za svaki task koji izvršavate.

Chroma tipkovnice će također imati i mogućnost prikaza GIF-ova, što znači da će na specifični način svjetlom i bojom stvarati animacije svaki puta kada dobijete neku obavijest na Discordu, Twitchu, Instagramu, Facebook Messengeru, Twitteru i drugim društvenim komunikacijskim alatima, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Kako vam konstantan ligh-show ne bi previše odvlačio pažnju, Opera i Razer su osigurali da se efekti pokreću samo kada se nešto događa u pregledniku. Pored toga, efekti će biti znatno manje blještavi kada ste u full-screen modu, što znači da vas pri gledanju videa ili igranju u mraku neće zasljepljivati rapsodija svjetlosnog vatrometa Razerove periferije. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->