Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.08.2013. 12:15

Daxian N100i 

VIDEO: Mobitel koji direktno uštekate u struju

Ovaj gadget dolazi s utikačem za struju koji se skriva ispod zadnje maske.

VIDEO: Mobitel koji direktno uštekate u struju

Ideja koju donosi kineski pametni Android telefon Daxian N100i toliko je jednostavna i genijalna, da se pitamo zbog čega to nismo vidjeli već odavno na svim mobitelima koji postoje.

Naime, ovaj pametni telefon koji ne posjeduje neki posebno jaki hardver (dvojezgreni 1GHz MT6517 procesor, 4,3-inčni 800 x 480 TN ekran, 4 GB memorije za pohranu, bateriju od 1.800 mAh i dvije kamere od po 3,1 MP), ispod stražnje maske skriva utikač koji izvučete, vratite masku natrag i spojite uređaj direktno na punjenje u strujnu utičnicu.

Drugim riječima, više nemate potrebe nositi punjač, jer se telefon može direktno spojiti u zidnu utičnicu, što je doista vrlo praktična stvar, pa nam nije jasno zbog čega se ovo nitko prije nije sjetio. Zapravo nismo tako naivni, jer smo svjesni da različitosti utora i punjača omogućuju proizvođačima mobitela prodaju vlastitih punjača na kojima zarađuju lijepe dodatne novce, no ipak bi bilo za očekivati da se na tržištu u svim ovim godinama pojavio barem jedan "pošteni" proizvođač gadgeta koji bi to ponudio tržištu i time se izdvojio od konkurencije.

Mada je vrlo vjerojatno da Daxian N100i nikada neće primirisati naše tržište (a i da dođe trebali biste adapter za njegov plosnati utikač), možda neki poznatiji proizvođači mobitela shvate da bi uvođenjem ovakvog sustava punjenja mogli prilično razveseliti korisnike, što bi im zasigurno podiglo ugled, pa tako i prodaju. Baš nas zanima hoće li netko od njih napokon žrtvovati klasični punjač za jednu takvu "plemenitu gestu", kojom bi barem malo stvorio dojam da ne radi sve isključivo za novac, već doista misli na korisnike, kako to vrlo često u reklamnim kampanjama vole naglašavati. Jesmo li prenaivni? 

Izvor: Alibaba 

VIDEO: Daxian N100i

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->