Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.05.2013. 10:27

Google 

VIDEO: Live prijenos Googleove I/O konferencije

Googleova I/O developerska konferencija trebala bi nam otkriti nove proizvode i servise tehnološkog giganta.

VIDEO: Live prijenos Googleove I/O konferencije

Danas, 15.5.2013. u 18:00 sati započinje Googleovo I/O događanje namijenjeno developerima, a otvoriti će se keynote konferencijom koju možete pratiti uživo na našem portalu.

Valja naglasiti da je keynote konferencija zapravo najvažniji dio I/O-a, jer se na njoj prezentiraju najvažnije i najveće stvari koje ovaj tehnološki gigant razvija i lansira svake godine.

Ako vas zanima što se sve može očekivati ove godine, osim što ćete biti upoznati s novom fazom razvoja Google Glass naočala koje će se na konferenciji dijeliti developerima, između ostalog se očekuju i novi pametni telefoni i tableti koje su pod Googlevim imenom izradili njihovi partneri, mada se može dogoditi da sve bude podređeno isključivo novim servisima i uslugama koje povezuju Google i Android.

Na konferenciji će se zasigurno govoriti o Chrome pregledniku za iOS, osobnom asistentu Google Now, društvenim mrežama i glasovnom pretraživanju.

Iz nekoliko izvora također dolazi informacija da će Google na ovoj konferenciji lansirati svoj glazbeni (streaming) Play Music servis koji će biti povezan s Play Storeom i Androidom.

Obzirom da je nakon potpisivanja licencnog ugovora s tvrtkom Warner Music Group, Google nedavno postigao i dogovore s tvrtkama Universal Music Group i Sony Music Entertainment, sada posjeduje licencna prava za stremanje glazbe tri tvrtke koje pokrivaju najveći dio svjetskog glazbenog tržišta, pa je možda došlo vrijeme da to kapitaliziraju novim servisom.

Osim mogućnosti gledanja živog video prijenosa na našem portalu, također vam nudimo i tekstualni prijenos iz minute u minutu, koji će provoditi naše kolege s portala Mobil.hr, pa vjerujemo kako vam ništa neće moći promaći s ovog važnog Googleovog događanja.

VIDEO: Live streaming Googleove I/O Developers konferencije 2013.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->