Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.02.2015. 12:23

Zeromobile 

VIDEO: ChatSim kartica za besplatno chatanje bez WiFi-a

Prva SIM kartica na svijetu koja omogućuje besplatno tekstualno chatanje bez WiFi-a više nije ograničena samo na WhatsApp. 

VIDEO: ChatSim kartica za besplatno chatanje bez WiFi-a

Tijekom prošlog mjeseca talijanska tvrtka Zeromobile predstavila je svoju WhatSim karticu, koja se koristi na isti način kao i obične SIM kartice za mobitele, no kao dodatni bonus omogućuje da za 10 eura godišnje besplatno chatate bez WiFi-a tekstualnim porukama preko WhatsAppa

Kartica radi na svim otključanim telefonima, te u brojnim državama širom svijeta, odnosno s mrežama teleoperatera s kojima je Zeromobile sklopio ugovor, među kojima se nalaze i hrvatski teleoperateri, a osim što vam neće trošiti telefonske impulse, chatanje neće opterećivati ni vaš internetski promet koji imate preko vašeg teleoperatera.

Danas je Zeromobile objavio da je promijenio ime kartice u ChatSim, te da će prve isporuke započeti 26. veljače 2015. godinama svima onima koji su se predbilježili na WhatSim, a osim WhatsAppa sada ju podržavaju i drugi chat programi raznih servisa i društvenih mreža, uključujući Facebook, QQ, Messenger, WeChat, Skype, Viber, Line, KakaoTalk, Telegram, Snapchat, Twitter, Hangouts i iMessage. 

Treba reći da je tekstualno chatanje doista besplatno, no za slike, video chat i razgovore postoje ograničenja, pa ćete recimo za uključenih 10 eura godišnje dobiti 2.000 kredita koji će vam omogućiti razmjenu 200 fotografija veličine od 200 kb, ili 40 videa u trajanju od 10 sekundi i to u zoni 1 u kojoj je i Hrvatska. U drugim zonama količine podataka su manje, a kada vam krediti isteknu, razmjene tih datoteka ćete morati plaćati po određenim tarifama. Na primjer, uz nadoplatu od 5 eura, u našoj zoni ćete dobiti dodatnih 1000 kredita.

Više informacija o ovim SIM karticama, tarifama i online narudžbama možete saznati na službenoj stranici ChatSima putem ove poveznice.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->