Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.12.2015. 10:26

Crash test 

VIDEO: Čekić vs Lumia 950

Pogledajte što će se dogoditi kada istučete Lumiju 950 čekićem.

VIDEO: Čekić vs Lumia 950

Microsoft je svoje Lumia 950 i Lumia 95 XL uređaje zamislio kao ultimativne mobilne Windows Phone (Windows 10 Mobile) telefone koji bi se svojim performansama trebali žestoko boriti protiv Android i Apple konkurencije.

Možemo slobodno reći da je Redmond doista napravio dobar posao, pa uređaji s QHD ekranom, Snapdragon 808/810 procesorima i 20 MP 4K kamerama doista predstavljaju prave mrcine, no do sada se ništa nije govorilo o njihovoj fizičkoj izdržljivosti.

Zato tu sada u igru uskače YouTube kanal Battery Super Saver, koji je objavio zanimljiv crash test u kojem su spojeni Lumia 950 i čekić, što je kombinacija koja nas uvijek veseli.

Stare Lumije koje su nosile Nokijin logo bile su prilično izdržljive, pa ste mogli vidjeti da su izbacivane iz autobusa, stavljane u pećnicu i bacane na pod s raznih visina, a u većini slučajeva su jako dobro prošle te torture.

Kao što možete vidjeti u ovom videu, Lumia 950 je po izdržljivosti dostojan nasljednik starih Lumija, no ne preporučamo vam da sami izvodite takve crash testove s vašim uređajem, jer zasad ne postoji čekić garancija. 

Izvor: Battery Super Saver

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->