Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.10.2014. 14:48

comiXchat 

VIDEO: Aplikacija pretvara tekstualne poruke u stripove

Uz aplikaciju comiXchat vaše će dopisivanje postati znatno zabavnije i šašavije.

VIDEO: Aplikacija pretvara tekstualne poruke u stripove

Pisanje poruka na mobilnim uređajima vrlo često je dosadno i hladno iskustvo, obzirom da se trudite u čim manje riječi poručiti čim više toga, pa su SMS i chat poruke vrlo često nalik na korigirane dokumente Ministarstva istine iz Orwellove 1984.

Ekipa koja stoji iza aplikacije comiXchat, zaključila je kako bi chatovi mogli postati znatno zanimljiviji kada bi se tekstualne poruke do 160 slovnih znakova nalazile u oblačićima iznad junaka u scenama iz stripova, pa su napravili softver koji to omogućuje.

Developeri navode kako ova aplikacija, koja postoji za Android, iOS i Windows Phone platforme, osim dodavanja tekstova u statične sličice, između ostaloga omogućuje izbor avatara koji će vas zastupati u stripu, promjene pozicija likova u realnom vremenu, mijenjanje izraza lica i kutova kamere.

Ukoliko se iz vaše konverzacije izrodi neka zanimljiva stripovska epizoda, možete ju podijeliti preko društvenih mreža po vašem izboru.

Besplatnu inačicu aplikacije koja podržava oglase možete preuzeti u online dućanima navedenih platformi putem poveznice izvora ovog članka dolje.

Izvor:  comiXchat

Vezani sadržaji
Ključne riječi aplikacija chat comiXchat strip
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->