Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.10.2017. 09:48

Insta360 Pro 

Uključite se u mapiranje Google Street Viewa

Google je kameri Insta360 Pro izdao certifikat za mapiranje Street Viewa.

Uključite se u mapiranje Google Street Viewa

Ukoliko se želite uključiti u Street View, odnosno mapirati područja koja Googleove kamere nisu posjetile sada ćete to moći učiniti Insta360 Pro kamerom, prvom kojoj je Google izdao certifikat "Street View auto ready".

Kameru možete pričvrstiti specijalnim mountom na krov svojeg auta, upravljati snimanjem pomoću Street View aplikacije i uploadati svoje snimke pomoću Stitcher softvera.

Kako bi čim više mogli doprinositi Googleovim mapama Insta360 je dobio 5 FPS 8K mod za snimanje koji je optimiziran za Street View, a izdat će i opcijski USB dodatak koji će automatski dodavati GPS podatke snimkama.

Kamera se prodaje po cijeni od 3.499 dolara (22.247 kn), no ako nemate love da si ju kupite kako biste mapirali svoje selo, voćnjak i vinograd, Google ima program besplatnog iznajmljivanja kamera fotografima, putnicima, turističkim vodičima, članovima neprofitnih organizacija i drugim profilima ljudi koji mu žele pomoći u mapiranju, no on još nije stigao kod nas (koliko znamo), ali možete se raspitati putem ove poveznice.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam