Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.09.2017. 11:58

Tesla 

VIDEO: Kako funkcionira tablet u Tesla Model 3

Hoće li tablet koji je postavljen umjesto instrumentalne ploče odvlačiti vozačima pažnju s ceste?

VIDEO: Kako funkcionira tablet u Tesla Model 3

Mnogi vozači bili su vrlo skeptični kada su saznali da je Tesla odlučio u potpunosti ukloniti instrumentalnu ploču iz Model 3 automobila i zamijeniti je tabletom, odnosno zaslonom osjetljivim na dodir.

Tesla do sada nije previše govorio o tome kako funkcionira taj tablet, no zahvaljujući zaposlenicima u jednom Teslinom autosalonu koji su dozvolili snimanje prezentacije od strane prodavača, sada možete vidjeti čitavo sučelje i saznati kako se s njim radi u ovom videu.

Sva očitanja instrumenata vozila mogu se vidjeti na zaslonu, kao i navigacijski sustav te podaci s raznih senzora, a putem touchscreena možete upravljati klimom, glazbom, brisačima, prozorima. Dakako tu je i povezivost na Internet pa možete čitati i slati mailove, surfati, gledati video i činiti druge stvari koje nisu nikako preporučljive u vožnji. Drugim riječima, ako novu upravljačku ploču koristite za osnovne potrebe vožnje i korištenje funkcija vozila, tablet vam ne bi smio odvlačiti više pažnje u odnosu na klasičnu instrumentalnu ploču, no ne smijete se zaigrati. 

Vezani sadržaji
Ključne riječi tablet Tesla Model 3
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam