Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.12.2014. 14:28

Microsoft 

U studenom prodano više Xbox One nego Sony PS4 konzola

Nakon duge suverene vladavine Sonya na tržištu next-gen konzola, Xbox One je u SAD-u i Velikoj Britaniji prestigao PS4.

U studenom prodano više Xbox One nego Sony PS4 konzola

Prema novom izvještaju NPD grupe, tijekom proteklog mjeseca, Microsoftova Xbox One konzola je zabilježila veliki uspjeh, te je u Velikoj Britaniji i SAD-u prodavana bolje nego Sonyev PS4. Microsoft je zasigurno jako sretan zbog ovoga, jer je Sony na tržištu next-gen konzola suvereno vladao skoro godinu dana.

Među glavnim razlozima ovog obrata moglo bi se navesti smanjenje cijene konzole, kao i izlazak novih ekskluzivnih naslova, pa Microsoft tvrdi da je prema izvještaju NPG grupe, prodaja igara također sada na strani Xbox One konzole.

NPD je ujedno objavio i top listu najprodavanijih igara u SAD-u za mjesec studeni 2014. na kojoj vodi Call of Duty: Advanced Warfare, koji tijekom ovog vikenda možete i sami besplatno isprobati preko Steama.

Top lista igara

 

Valja navesti da ovi podaci temeljeni na prodaji dućana u SAD-u i Velikoj Britaniji, ne znače da je takva situacija i na globalnom tržištu, pa se nadamo da ćemo uskoro dobiti brojke o prodaji konzola na europskom tržištu, za koje vjerujemo da su i dalje na strani Sonya.   

Izvor: IGN

http://www.ign.com/articles/2014/12/12/xbox-one-the-best-selling-console-in-the-us-and-uk-in-novemberVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->