Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.03.2023. 10:02

Netflix 

Telefon kao kontroler za Netflixove TV igre

Otkriven je skriveni kod koji ukazuje da Netflix testira korištenje telefona kao kontrolera za igranje u oblaku na TV-u. 

Telefon kao kontroler za Netflixove TV igre

Developer Steve Moser otkrio je za Bloomberg da je Netflix možda započeo ili se sprema započeti testiranje igara za TV, pri čemu bi se koristili pametni telefoni kao kontroleri.

Moser je navodno pronašao skriveni kod koji upućuje na igre koje se igraju na televiziji, kao i dodatni kod koji ukazuje na mogućnost korištenja telefona kao kontrolera za njihovo igranje. Jedan redak iz aplikacije očito glasi: "Igra na vašem TV-u treba kontroler za igranje. Želite li koristiti ovaj telefon kao kontroler za igru?"

Netflix je pokrenuo Netflix Games koji njegovim korisnicima omogućuje ekskluzivno igranje na Androidu, iPhoneu i iPadu. Igre se mogu pokrenuti direktno iz aplikacije Netflix i potrebna je aktivna pretplata da bi im se moglo pristupiti.

Ostaje za vidjeti kako tvrtka namjerava implementirati igranje na televizore i hoće li također zahtijevati od korisnika da preuzmu igre prije nego što ih mogu igrati. Potpredsjednik Netflixa za razvoj igara Mike Verdu rekao je prošle godine da tvrtka "ozbiljno istražuje ponudu igara u oblaku".

Vezani sadržaji
Ključne riječi TV Netflix Games igranje u oblaku
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->