Nalazite se
Članak
Objavljeno: 29.08.2013. 10:03

IFA 2013 

Samsung otkriva pametni sat Samsung Galaxy Gear

Ovogodišnji IFA sajam u Berlinu dobrim će dijelom proteći u znaku Samsunga.

Samsung otkriva pametni sat Samsung Galaxy Gear

Dva dana uoči službenog otvaranja IFA 2013 sajma koji se održava od 6.-11. rujna u Berlinu, Samsung će održati svoje Samsung Galaxy Unpacked događanje, na kojem se kao glavna zvijezda večeri očekuje phablet Galaxy Note 3.

No kako sada stvari stoje, ovo događanje će iznjedriti jedan drugi proizvod koji će možda čak zasijeniti Note III.

Naime, The Korea Times je ovih dana objavio intervju s Lee Young-hee, izvršnom potpredsjednicom Samsung Mobile divizije, koja je potvrdila da će se na eventu prikazati njihov nosivi gadget, Samsung Galaxy Gear, koji predstavlja pametni sat o kojem već godinama kruže glasine, procurjele informacije i neodređene "službene" izjave Samsungovih čelnika.

Jedini tehnički detalj o ovom gadgetu koji je Lee Young-hee spomenula je da Samsung Galaxy Gear neće posjedovati savitljivi ekran, dok druge podatke iz razumljivih razloga nije smjela otkriti.

Osim ovoga, izvršna potpredsjednica je još samo potvrdila ono što smo već duže vremena znali, odnosno da će na događanju biti predstavljen i Galaxy Note 3, pa ćemo se za više informacija morati još malo strpjeti dok Samsung Galaxy Unpacked ne započne (4.9.2013.), a tada ćete sve informacije dobiti iz prve ruke od strane našeg novinara koji će nazočiti eventu, pa stoga pratite naše portale Vidi.hr i Mobil.hr.  

Izvor: The Korea TimesVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->