Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.04.2014. 16:34

Samsung 

Samsung Galaxy S5 u Hrvatskim dućanima

Prodaja novog Samsungovog flagship telefona započinje u petak 11. travnja 2014.

Samsung Galaxy S5 u Hrvatskim dućanima
SM-G900F_copper GOLD_02

Iz hrvatske podružnice tvrtke Samsung Electronics, upravo smo dobili priopćenje u kojem se navodi da će Vipnet i Hrvatski Telekom u petak 11.4.2014. započeti prodaju Samsung Galaxy S5 pametnog telefona.

Posebna zanimljivost je što oba domaća teleoperatera za početak prodaje planiraju zabavne programe, svatko dakako na svojoj lokaciji.

Tako će HT i Samsung organizirati veselicu na Trgu Petra Preradovića u Zagrebu od 17. do 19. sati, dok će istovremeno u City Centru One West, Vipnet i Samsung dočekati prve kupce uz glazbu Massima.

Osim što će svi zainteresirani biti u prilici da isprobaju najnoviju generaciju Samsungovog flagship telefona, tu će se naći i novi Samsung Gear pametni satovi.

Samsung također navodi kako će kupce Galaxy S5 Samsung i njegovi partneri darivati i nizom aplikacija ekskluzivnih mrežnih sadržaja i usluga, u protuvrijednosti od gotovo 600 dolara. Ti pokloni uključuju  polugodišnje pretplate na Bloomberg Businessweek+ i Wall Street Journal, zatim internetske servise za pohranu podataka Dropbox s 50 gigabajta prostora tijekom dvije godine, te Box s 50 gigabajta prostora tijekom šest mjeseci, premium verzije "fitness" aplikacija RunKeeper, Map My Fitness i Endomondo, aplikaciju za napredno vođenje i online sinkronizaciju bilježaka Evernote, kao i pregršt drugog sadržaja za zabavu i produktivnost.

Osim kod ova dva teleoperatera, uređaji će također biti raspoloživi i kod Samsungovih maloprodajnih partnera, tvrtki Harvey Norman, Sancta Domenica, Se-Mark, Tehnoalarm i Technomarket, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5.899 kuna.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->