Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.05.2024. 10:37

AMD 

Radeon Anti-Lag 2 tehnologija stigla u CS2

AMD je predstavio novu inačicu tehnologije za smanjenje latencije u igrama i za početak je integrirao u Counter-Strike 2.

Radeon Anti-Lag 2 tehnologija stigla u CS2

AMD-ova tehnologija za smanjenje laga u igrama Radeon Anti-Lag 2 namijenjena korisnicima AMD-ovih procesora i grafičkih kartica, podiže Anti-Lag na višu razinu i sada je integrirana direktno u igru, a ne kao rješenje u upravljačkom programu.

Na integraciji tehnologije u CS2, AMD je blisko surađivao s Valveom, a ažuriranje igre i AMDSoftware: Adrenalin Edition aplikacije je već dostupno kako bi se omogućio bolji odziv u esports naslovima.

Radeon Anti-Lag 2 kontrolira brzinu CPU-a kako bi bio siguran da je usklađen s GPU-om. To smanjuje vrijeme odziva od unosa do prikaza, čineći igre osjetljivijima.

Counter-Strike 2_AMD_Radeon_Anti-Lag2_Settings

S Radeon Anti-Lag 2 integriranim u igru, sinkroniziranje CPU-a i GPU-a se primjenjuje u samom kodu igre i radi u kombinaciji s brzinama CPU-a kojima upravlja upravljački program.

To dovodi do niže latencije od klika do odgovora u odnosu na stariju inačicu Radeon Anti-Laga. Budući da je Radeon Anti-Lag 2 tehnologija unutar igre, zahtijeva od programera igara da je dodaju u svoje igre, a Counter-Strike 2 je prva u kojoj je omogućena.

AMD tvrdi da je prosječno smanjenje latencije na Radeon grafičkim karticama i Ryzen G-seriji procesora 37% s Anti-Lag 2 u usporedbi s Anti-Lagom.

Više detalja o Radeon Anti-LAg 2 tehnologiji možete pronaći na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Ključne riječi AMD
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->