Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.11.2012. 11:45

Rekord 

Prodano 30 milijuna Samsung Galaxy S III telefona

Samsung se ovih dana pohvalio novim rekordom prodaje svojeg najboljeg modela mobitela.

Prodano 30 milijuna Samsung Galaxy S III telefona

Samsung je za potrebu proslave 30 milijuna prodanih Galaxy S III uređaja organizirao prigodno fotografiranje.

Brojnim rekordima prodaje o kojima u posljednje vrijeme najčešće bruje Samsung i Apple, pridružio se još jedan, koji govori o probijanju brojke od 30 milijuna prodanih primjeraka Samsung Galaxy S III telefona u pet mjeseci od kako se taj uređaj našao na tržištu.

Povodom obaranja tog rekorda odmah se oglasio Samsung, koji je situaciju iskoristio za dodatnu dozu marketinške promocije, a njihov šef se ujedno zahvalio svim kupcima.

"Galaxy S III i dalje je kupcima diljem svijeta omiljeni uređaj. Oborivši prekretnicu u prodaji postavio je još jedan rekord za Samsung i jako smo ponosni i potaknuti da nastavimo pružati našim korisnicima proizvode koje vole", izjavio je JK Shin, predsjednik i voditelj poslovne jedinice IT & Mobile Communications tvrtke Samsung Electronics. "U ime Samsung Mobile zahvaljujem se milijunima korisnika diljem svijeta koji su odabrali Samsung Galaxy S III".

Ova brojka ujedno znači da je Samsung Galaxy S III tijekom tih 150 dana prodan 3 puta više od Galaxya S II prošle godine, koji je tada prodan u 10 milijuna primjeraka.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->