Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.02.2020. 12:59

Microsoft Duo 

Procurjela fotka Microsoftovog Android telefona

Ovo je navodno live fotografija Microsoft Surface Duo uređaja koji bi trebao izaći ove godine.

Procurjela fotka Microsoftovog Android telefona

U listopadu prošle godine pisali smo da je Microsoft najavio Surface Duo, "dual-screen" Android telefon, no od tada nije bilo nikakvih novih informacija u njegovom razvoju.

Te informacije i dalje nam nisu službeno poznate, no momak po imenu Israel Rodriguez je na Twitteru objavio sliku uz koju je napisao kako je u SkyTrain vlaku u Vancouveru vidio tipa koji se igrao na Surface Duo telefonu s dva ekrana (slika gore).

Ukoliko je ovo autentična fotka (i informacija), to znači da je uređaj prošao interne testove i da ga sada testira veći broj zaposlenika Microsofta, što bi trebalo značiti da je prilično blizu izlaska na tržište.

Surface Duo će stići s dva 5,6-inčna zaslona, koji će se pri otvaranju pretvoriti u jedan dijagonale od 8,3 inča u tablet modu. Ovdje se ne radi o zaslonu s jednim savitljivim zaslonom, već dva odvojena, a Microsoft će za korištenje specijalno optimizirati Android operativni sustav i opremiti ga dakako hrpom svojeg softvera. Kako se čini, u planu nije inačica s Windows 10X operativnim sustavom, koji će se naći u nekim drugim uređajima s dva ekrana.

Prema Microsoftu očekivano vrijeme lansiranja je razdoblje uoči Božića ove godine.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->