Nalazite se
Članak
Objavljeno: 02.06.2022. 15:48

Dell Technologies 

Precision 7670 i Precision 7770 za hibridno poslovanje

Tvrtka Dell Technologies predstavila je nove Precision uređaje temeljene na hibridnom radu.

Precision 7670 i Precision 7770 za hibridno poslovanje

Novi Dellovi uređaji Precision 7000 serije, odnosno Precision 7670 i 7770 radne stanice sadrže snažne Intel procesore od Intel Core 12. generacije do i9, 16 GB NVIDIA RTX A5500 grafičku karticu i do 128 GB DDR5 memorije. 

"Koncept hibridnog rada je jedinstven za svakoga od nas. Svima to znači nešto drugačije, ali s njim dolazi neodoljiv osjećaj promjene i prilika da redefinirate svoj odnos s poslom. Kako i gdje ćete to učiniti, ovisi isključivo o vama. Novi Precision uređaji stručno su dizajnirani s fokusom na performanse i opcije suradnje kako bi korisnicima omogućili da rade na način koji to njima najviše odgovara“, rekao je Rahul Tikoo, viši potpredsjednik Client Product grupe, Dell Technologies.

Precision 7000 series

Nakon predstavljenog Precision 5470 modela, najsnažnije 14-inčne radne stanice u povijesti te najtanje i najmanje na svijetu, Dell donosi još više snage s novom prijenosnom radnom stanicom serije Precision 7000. Uz najnovije toplinske inovacije, profesionalnu grafiku, moćne CPU tehnologije i dizajne koji pružaju još veću fleksibilnost, novi Precision modeli donose zaista snažne performanse. Riječ je o radnim stanicama koje su savršene za teška radna opterećenja – od pokretanja VR/AR, AI/ML, složenog 3D CAD softvera do softvera za kreativno uređivanje i aplikacija za podatkovnu znanost. 

Precision 7770 (1)

Po prvi puta Dell Precision prijenosne radne stanice dostupne su u 16-inčnom obliku, a kao još jedan novitet, Precision 7670 dolazi u dvije opcije kućišta – tanko ili fokusirano na performanse – za uređaj koji najbolje pokreće svakodnevno korištene aplikacije. 

Ove dvije verzije kućišta nude fleksibilnost u skalabilnosti i konfiguraciji te tako omogućavaju korisniku da prilagodi Precision 7670 svojim potrebama performansi – od odabira procesora i grafike, kao i ekspanzivne memorije, mogućnosti pohrane do opcija zaslona koje uključuju i novi OLED UHD+ zaslon s dodirnom pločom. 

Za one korisnike koji trebaju još više prostora na zaslonu, novi Precision 7770 je najsnažnija 17-inčna prijenosna radna stanica koja nudi najveću skalabilnost u cijelom Dell portfelju i pruža performanse poput desktop računala. 

Precision 7770 (2)

Precision 7670 i 7770 su ujedno i prve radne stanice koje imaju novi Dell patentirani faktor oblika za DDR5 memoriju pod nazivom CAMM (Compression Attached Memory Module).

Kroz CAMM, Dell omogućuje tanji dizajn kućišta bez žrtvovanja performansi, što je, kako kažu, savršeno za hibridne profesionalce u poslovnom okruženju.

Osim toga, CAMM modul čini sustav fizički dostupnijim za popravak na terenu i mogućnosti konfiguracije. Precision 7000 serija, prvobitno lansirana s CAMM modulom, također je dostupna i s tradicionalnim SODIMM (Small Outline Dual In-line Memory Modul) opcijama. 

Zaštita podataka i sigurnost računala je najvažnija, a prijenosne radne stanice Precision 7000 serije uvode nove sigurnosne značajke koje štite poslovne podatke i projekte korisnika. I Precision 7670 i 7770 imaju jedinstvene sigurnosne elemente za sprječavanje neovlaštenih radnji i upada u uređaj, uključujući detekciju upada u kućište, otkrivanje uklanjanja baterije, kontaktne i beskontaktne čitače pametnih kartica, tradicionalne i FIPS čitače otiska prsta te IR kameru za sigurnost prijave. 

thumbnail_Precision 7770 (4)

Serija sadrži i značajke privatnosti za povezivanje i suradnju, poput zatamnjenja zaslona i mogućnosti povezivanja na dvije mreže istovremeno. Novi Precision uređaji koriste i softversku zaštitu iznad operativnog sustava (OS) i hardversku za obranu od trenutnih i budućih prijetnji.

Precision prijenosne radne stanice se isporučuju u novom Dell pakiranju izrađenom od 100% recikliranih ili obnovljivih materijala.

Precision 7670 i Precision 7770 su lokalno dostupni u Hrvatskoj putem ovlaštenih distributera, a za više informacija posjetite https://www.dell.com/en-hr.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->