Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.10.2019. 12:42

Nvidia 

Nvidia remasterira stare igre zbog ray tracinga

Izgleda da Quake II RTX neže biti jedina igra koja će dobiti Nvidijinu ray tracing nadogradnju.

Nvidia remasterira stare igre zbog ray tracinga

Sudeći prema oglasu za zapošljavanje koji je objavio Nvidijin tim iz Lightspeed Studiosa, Quake II RTX neće biti jedina igra koja će dobiti nadogradnju za napredni način renderiranja svjetlosti i sjena poznat kao ray tracing.

Naime, Lightspeed Studios traži producenta koji će raditi u njegovom "game remastering programu" koji će donijeti ray tracing u mnoge klasične naslove.

Na žalost, Nvidijin studio zasad ne navodi o kojim će se točno naslovima raditi, ali kaže da će iduća igra biti "naslov kojeg svi znamo i volimo", pa u komentarima ove vijesti možete reći svoje mišljenje o kojoj će se igri raditi.

Razlog zbog čega Nvidia želi dovesti ray tracing u stare hitove nije teško pogoditi. Tvrtka očito nije zadovoljna game developerima jer ne donose ray tracing u dovoljno veliki broj svojih naslova, a bez toga ne može prodavati nove grafičke kartice čiju kvalitetu često promovira kroz "slatkiše za oči"“ koje donosi ray tracing. Developerima će se ovo također jako dopasti jer im se pruža prilika da svoje stare igre ponovno počnu prodavati zbog naprednih grafičkih efekata. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam