Nalazite se
Članak
Objavljeno: 02.01.2020. 12:47

CES 2020 

LG: Novi TV na rolanje se odmotava sa stropa

LG će na CES 2020 sajmu predstaviti koncepte novih 65-inčnih UHD OLED televizora na rolanje. 

LG: Novi TV na rolanje se odmotava sa stropa

Uoči održavanja ovogodišnjeg CES-a 2020, LG je najavio da će na sajmu između ostaloga predstaviti nove koncepte televizora "na rolanje". Za razliku od prošlogodišnjeg 65-inčnog Signature Series OLED TV R uređaja čiji zaslon se odmata iz aluminijske baze, novi 65-inčni TV UHD OLED će se spuštati sa stropa, čime će, kako kažu, "minimalizirati" korištenje prostora. Kažu da to neće biti kao da ste okrenuli prošlogodišnji model naopako, no zasad ga još nisu prikazali. 

Osim tog televizora LG će predstaviti i plastične OLED zaslone za automobile, koji zamjenjuju "instrument ploče", kao i savitljive zaslone za korištenje u zrakoplovima, 55-inčni OLED video zid za kabine, 55-inčni Full HDprozirni OLED zaslon i 65-inčni UHD savitljivi OLED zaslon koji je zavinut na oba kraja i dizajniran je specijalno za prvu klasu

LG

Za "obične" korisnike LG će predstaviti 88-inčni 8K Cinematic Sound OLED zaslon s 11.2 zvučnim sustavom i 77-inčni "UHD Film Cinematic Sound and Wallpaper OLED" s ultratankim zaslonom.

Također će biti predstavljeni i interaktivni in-TOUCH zasloni, uključujući 86-inčni LCD ekran koji služi kao elektronska (školska) ploča, koji će imati mogućnost čitanja 4 olovke istovremeno.

Vezani sadržaji
Ključne riječi TV LG OLED rolanje CES 2020
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->