Nalazite se
Članak
Objavljeno: 08.01.2021. 15:27

CES 2021 

Novi LG Magic Remote daljinski ima NFC

Novi LG-jevi webOS 6.0 smart TV-i dolaze s daljinskim koji omogućuje dijeljenje sadržaja s telefona na TV i obrnuto.

Novi LG Magic Remote daljinski ima NFC

LG predstavlja novu inačicu svojeg softvera za pametne televizore webOS 6.0, koji će se naći na njegovim 4K i 8K televizorima za 2021. godinu. WebOS 6.0 dolazi s novim korisničkim sučeljem i moderniziranim layoutom u obliku tileova (pločica). 

Predsjednik LG Home Entertainmenta Park Hyoung-sei naziva ovo "najznačajnijom nadogradnjom operativnog sustava za LG-jeve televizore još od prvog predstavljanja webOS platforme 2014. godine.

Nadograđeni LG-jevi ThinQ AI televizori znatno poboljšavaju i korištenje glasovnih komandi pomoću Google Assistanta ili Amazon Alexe, a za sve one koji televizorom više vole upravljati na tradicionalni način stiže novi Magic Remote daljinski koji po prvi puta uključuje NFC. To omogućuje korisnicima dijeljenje sadržaja s pametnog telefona na TV i obrnuto jednostavnim klikom.

LG-Magic-Remote-North-America-Version-scaled

Novi web OS 6.0 donosi i značajku Magic Explorer, koja omogućuje prikaz dodatnih informacija o sadržaju koji pratite na TV-u poput podataka o glumcima, lokacijama i "objektima interesa", koji se povlače s podržanih TV kanala. Tu je i značajka Next Picks koja analizira sve što gledate kako bi vam nudila prijedloge o sadržajima koji bi vas mogli zanimati.

webOS-6.0-New-Home-scaled

Zasad još nije poznato hoće li se webOS-om 6.0 moći nadograditi i starije LG-jeve televizore.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->