Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.02.2012. 14:55

MWC Barcelona 

Nokia 808 PureView s kamerom od 41 megapiksela

Telefon s 41 megapikselnom kamerom i CarlZeiss optikom mogao bi oduševiti i profesionalce.

Nokia 808 PureView s kamerom od 41 megapiksela

Nokia nam je na MWC sajmu predstavila više novih mobitela iz Lumia i Ashe serija, ali najviše pozornosti je izazvao njihov Nokia 808 PureView pametni telefon, koji bismo mogli slobodno nazvati "fotoaparatom s mobitelom", obzirom da na sebi ima 41-megapikselnu kameru, koja mu omogućava fantastične mogućnosti snimanja visokokvalitetnih fotografija i videa u punom 1080p HD-u.

Veliki broj megapiksela između ostalog omogućava da vaše fotke neće izgubiti ćistoću prikaza ni kada ih zumirate, izrezujete, mijenjate im veličine, već će uvijek prikazivati veliki broj detalja.

Pored toga ovaj mobitel posjeduje i Dolby Digital Plus za 5.1 surrond zvuk, čime će predstavljati noćnu moru za sve organizatore glazbenih događanja, koji se bore protiv izdavanja piratskih live albuma i videa popularnih bandova na taj način da zabranjuju unos fotoaparata i kamera na koncerte. Stoga je vrlo lako moguće da ćete uskoro pri ulazu u neki koncertni prostor vidjeti natpis: "Zabranjen unos kamera, fotoaparata i Nokia 808 PureView mobitela".

Što se tiče hardverskih specifikacija, Nokia 800 Pureview posjeduje jednojezgreni 1.3 GHz procesor, 4-inčn 360 x 640 ekran, 512 MB RAM memorije, te 16 GB prostora za pohranu podataka.

Ovaj mobitel-fotooaparat će biti dostupan na tržištu u svibnju ove godine, a cijena će mu iznositi oko 450 Eura (3.412 kuna).

VIDEO - Nokia 808 PureView

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->