Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.10.2019. 13:16

Apple 

Nadogradite iOS iPhonea 5 da ne ostanete bez interneta

Svi korisnici iPhone 5 telefona svoj telefon moraju nadograditi na iOS 10.3.4 do 3. studenoga.

Nadogradite iOS iPhonea 5 da ne ostanete bez interneta

iPhone 5 telefoni koji do 3. studenoga ove godine neće biti nadograđeni na iOS 10.3.4 izgubit će pristup internetu sa Safarijem, emailu i iCloudu, kao i App Storeu za preuzimanje i instalaciju aplikacija.

"Nadogradite se na iOS 10.3.4 prije 3. studenoga 2019. kako biste mogli nastaviti koristiti App Store, iCloud, email, web i druge servise. Ako do tog datuma svoj telefon ne nadogradite morat ćete napraviti backup i restore korištenjem Mac ili PC računala jer OTA (over-the-air) softverske nadogradnje i iCloud Backup više neće raditi", piše u upozorenju koje je Apple poslao korisnicima iPhonea 5.

Apple kaže da razlog ovome leži u GPS "fixu" koji je izdan 6. travnja ove godine. Drugi uređaji na koje će se ovo također odnositi će biti  iPhone 4S, iPad 2, iPad s Retina Displayem te iPad 4. generacije, no u tom posljednjem slučaju pristup internetu neće biti onemogućen.

Valja reći da ovo neće pogoditi veliki broj korisnika, jer manje od 10% iPhoneova čine uređaji koji koriste iOS 10 ili neki raniji Appleov mobilni operativni sustav.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->