Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.06.2012. 13:24

Logitech G600 

Miš s 12 gumbi na bočnoj strani

Jedan od najluđih Logitechovih miševa namijenjen je MMO gamerima

Miš s 12 gumbi na bočnoj strani

Odmah na početku vam moramo reći kako ovaj miš nije namijenjen za uredske poslove, osim ako imate ideju kako isprogramirati njegovih 12 tipki za određene funkcije u Wordu poput "copy-paste" ili "select all".

No, šalu na stranu, Logitech G600 je napravljen isključivo stoga da bi predstavljao konkurenciju mišu tvrtke Razer, koji također posjeduje dodatnih 12 gumbi na bočnoj strani.

Ako se pitate zbog čega se Logitech uopće želio nadmetati s Razer Naga mišem, činjenica je da su ove dvije tvrtke u posljednjih nekoliko godina postale najveći konkurenti na polju vrhunskih gamerskih miševa, pa im niti jedan segment tržišta nije zanemariv.

Isto kao i Naga, G600 je namijenjen igračima MMO igara, pa u sebi već unaprijed ima predefinirana dva settinga za roleplay i jedan za pucačine, mada iskreno na vjerujemo da je ovo miš koji će u ruke uzeti neki igrač Call Of Dutya, iako po kvaliteti reakcije ne zaostaje za G sedmicama ili osmicama, na kakve ste vjerojatno navikli.

Pored toga nismo baš previše sigurni koliko MMO igrača želi koristiti 12 gumbi s kojima će grindati, otvarati pojedine menije i kontrolirati resurse, jer gotovo svi ljubitelji ovog žanra koje znamo igraju isključivo s dva gumba, a tek mali broj njih koristi eventualno neke shortcute na tipkovnici.

Dolje možete pogledati video u kojem čovjek iz Logitecha objašnjava funkcionalnost ovog miša, mada se nama čini kao da se više opravdava zbog čega su ga uopće napravili, jer nedostaje kvalitetna demonstracija u igrama. G600 će u dućanima koštati 80 dolara (478 kuna), pa tko voli nek izvoli.

VIDEO - Logitech G600

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->