Nalazite se
  • Računala
  • Novosti
  • Microsoft omogućio developerima preuzimanje Windows 8.1 RTM
Članak
Objavljeno: 11.09.2013. 12:29

Windows 8.1 RTM 

Microsoft omogućio developerima preuzimanje Windows 8.1 RTM

Microsoft odlučio omogućiti preuzimanje Windows 8.1 RTM-a developerima prije najavljenog roka.

Microsoft omogućio developerima preuzimanje Windows 8.1 RTM

Prema prvim planovima Microsofta, Windows 8.1 RTM nadogradnja je trebala biti omogućena za preuzimanje pretplatnicima MSDN-a i TechNet-a u listopadu, no ekipa iz Redmonda je promijenila mišljenje, te ju je odlučila izdati već sada.

Microsoft kaže kako je promijenio odluku pod svojevrsnim pritiskom developera koji su smatrali da termin u listopad dolazi vrlo kasno, pa je zbog opće koristi važno da Windows 8.1 nadogradnju dobiju čim prije.

Drugim riječima, developeri koji razvijaju nove aplikacije natjerali su Microsoft da im čim prije omogući preuzimanje nadogradnje, kako bi mogli ostvariti planirane rokove.

Kao dodatak Windows 8.1 RTM-u Microsoft je izdao Windows Server 2012 R2 namijenjen korisnicima MSDN-a i TechNet-a, dok bi uskoro trebali omogućiti i preuzimanje Visual Studija 2013 RC.

Krajnji korisnici će Windows 8.1 nadogradnju dobiti 18. listopada, no korisnicima Windowsa 8 će preuzimanje nadogradnje biti ponuđeno dan ranije kao besplatan download u Storeu. 

Mi bismo rekli da je svoju ulogu u ranijem izdavanju RTM-a za developere uvelike odigrala i činjenica da Internetom već duže vrijeme kruže procurjele inačice. 

Izvor: Windows Blog

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam