Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.11.2020. 11:12

Microsoft 

Microsoft Teams za Android dobiva veliku nadogradnju

Nove značajke stižu u Android inačicu popularne komunikacijske platforme.

Microsoft Teams za Android dobiva veliku nadogradnju

Ponajviše zahvaljujući pandemiji, Microsoftova platforma za poslovnu komunikaciju Teams, tijekom ove godine je oborila sve rekorde, jer su je mase ljudi, tvrtki, organizacija i obrazovnih ustanova koristile za održavanje virtualnih sastanaka, predavanja, konferencija, virtualne nastave...

Iz tog razloga Microsoft se trudi stalno poboljšavati aplikaciju, kako bi zadržao mase ljudi uz nju i doveo nove korisnike na sve platforme koje je podržavaju. Stoga nije čudno što upravo lansira novu inačicu Android client softvera, u koji uključuje obilje poboljšanja i novih značajki.

Među njima ističemo poboljšanje pretraga, a Microsoft kaže da je dodao podršku za "prirodni jezik" za pretraživanje poruka. To znači da možete pretraživati poruke dok primjerice hodate, što je prilično korisno za korištenje na mobilnom Android uređaju.

Što se tiče virtualnih sastanaka, Microsoft je donio zanimljiva i korisna poboljšanja za Android client, pa nova inačica aplikacije omogućuje uključivanje "slika-u-slici" moda u pozivima i sastancima, što će biti posebno korisno ako imate uređaj s velikim ekranom, jer ćete moći sastančiti ili razgovarati u pozivu dok istovremeno možete koristiti uređaj za rad u drugim aplikacijama.

Pored toga, korisnici Androida će sada u grupnim chatovima/sastancima imati mogućnost gledati do 49 sudionika koristeći Together mod i veliku galeriju.

Obzirom da se sve veći broj korisnika kreće posvuda i žele uvijek imati pristup u grupna druženja nove značajke će sigurno pozdraviti svi oni koji koriste Android inačicu Teamsa.

Prema zadnjim podacima Microsoft Teams trenutno ima 115 milijuna korisnika koji svaki dan koriste aplikaciju, a taj broj i dalje raste.Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft Android nadogradnje Teams
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->