Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.04.2017. 13:11

Samsung 

Hrvatsko predstavljanje Samsung QLED TV prijemnika

Samsung je u hrvatskoj održao premijerno predstavljanje nove premium linije QLED TV prijemnika.  

Hrvatsko predstavljanje Samsung QLED TV prijemnika

Samsung Electronics je u prostorima Grupa Studija predstavio novu premium liniju QLED TV prijemnika. Tae Hwan Hwang, predsjednik Uprave regionalnog predstavništva tvrtke Samsung Electronics je izjavio da su najnoviji QLED TV prijemnici fokusirani na rješavanje triju najčešćih bolnih točaka korisnika, zahvaljujući rješenjima nazvanim Q Picture, Q Smart i Q Style.

Samsung navodi da QLED TV prijamnici podižu Quantum dot tehnologiju na novu razinu, zahvaljujući poboljšanjima u učinkovitosti osvjetljenja, stabilnosti i širem spektru boja, čime su poboljšani najvažniji aspekti kvalitete slike, uključujući kut gledanja, volumen boje, osvjetljenje i kontrast, za što su osvojili i certifikat jednog od najvećih europskih znanstveno-tehničkih udruženja Verband Deutscher Elektrotechnik (VDE).

Samsung QLED TV

Poboljšani Samsung One Remote Control daljinski upravljač omogućava upravljanje Smart Hubom kao središnjim izbornikom pametnog sadržaja kao što su usluge TV-a na zahtjev, YouTube i druge, a dodana je i mogućnost upravljanja mnoštvom perifernih uređaja, uključujući BluRay ili DVD reproduktore, set-top box uređaje i druge, kao i glasovno upravljanje. U paru s najnovijom Smart View aplikacijom, koja je dostupna na Android i iOS mobilnim uređajima, korisnici će dodatno uživati u personaliziranom Smart Hubu.

Serije 7 i 8 novih QLED TV prijemnika tvrtke Samsung dostupne su na hrvatskom tržištu već danas. Ulazni model ove premium kategorije je 49-inčni model serije Q7F ravnog zaslona, čija je preporučena maloprodajna cijena 17.299 kuna. Više informacija o ponudi Samsung TV prijamnika dostupno je na stranicama www.samsung.com/hr

PR

Vezani sadržaji
Ključne riječi Hrvatska Samsung QLED TV
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam