Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.02.2021. 12:09

Google TV 

Google poglupljuje pametne televizore novim modom

Google TV će ponuditi mogućnost odabira Basic TV moda koji će ukloniti sve pametne značajke.

Google poglupljuje pametne televizore novim modom

Google TV, koji je debitirao na novom Chromecastu, uskoro će se naći među predugrađenim softverom za nadolazeće Sonyeve i TCL-ove televizore, a u sebi će sadržavati mod koji će imati mogućnost "poglupljivanja" pametnog televizora. 

Taj mod pod nazivom Basic TV će vam omogućiti jednostavan pristup live TV-u i HDMI izvorima, dok će istovremeno isključiti sve aplikacije u operativnom sustavu, preporuke sadržaja, kao i podršku za Google Assistanta.

Postoje razlozi zbog koji bi netko htio "poglupiti" svoj smart televizor. Neki korisnici koriste set-top boxove preko kojih gledaju televiziju i streamaju sadržaje, pa ne žele imati dvostruko sučelje na svojem TV-u, dok se drugi boje Smart TV značajki koje prate sve što gledaju, pa misle da će si na taj način očuvati privatnost.

Dakako, kupnja "glupog" televizora je najbolje i najjeftinije rješenje za one koji ne žele Smart TV, ali ti televizori u pravilu danas nemaju kvalitetu slike kao pametni, pa se Google dosjetio kako pametne poglupiti. Svašta.Vezani sadržaji
Ključne riječi televizori Google TV MOD Basic TV
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->