Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: PUBG New State je novi battle royale
Članak
Objavljeno: 25.02.2021. 10:54

PUBG: New State 

VIDEO: PUBG New State je novi battle royale

Nova futuristička battle royale igra developera PUBG Studio stiže na iOS i Android platforme.

VIDEO: PUBG New State je novi battle royale

PUBG Studio, developer koji je razvio popularanu battle royale igru PlayerUnknown’s Battlegrounds za PC i konzole, najavio je izlazak novog naslova koji će biti namijenjen mobilnim platformama, odnosno Androidu i iOS-u.

Nova igra pod naslovom PUBG: New State, smještena je u 2051. godinu na mapu pod nazivom Troi i donosi neka nova oružja bliske budućnosti poput dronova i prijenosnih borbenih barijera/štitova, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Developer tvrdi da će usprkos činjenici što se radi o naslovu za mobilne platforme, PUBG: New State imati "ultrarealističnu grafiku koja probija ograničenja mobilnog gaminga", što bi moglo značiti da ćete za igranje trebati natprosječno jak telefon ili tablet.

pubg ns 5

Valja naglasiti da PUBG: New State nema veze s igrom PUBG Mobile, jer nju ne radi kineski Tencent, koji je kupio licencu i napravio svoju vlastitu inačicu za mobilne uređaje i PC emulator.

pubg ns

No kako PUBG Studio zasad nema namjeru raditi vlastiti emulator za PC, možda ipak ponovno dozvoli (proda licencu) Tencentu da konvertira PUBG: New State za Gameloop emulator.

pubg ns 3

PUBG: New State će biti dostupan za Android i iOS krajem ove godine, a prije toga će se provoditi alfa testiranje igre.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->