Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.04.2019. 12:58

Google+ 

Google plus ubijen

Google je ugasio svoju uslugu koja je trebala postati velika društvena mreža.

Google plus ubijen

Google je održao obećanje da će u travnju ove godine ugasiti Google+, pa njegova društvena mreža koja je trebala konkurirati Facebooku više ni službeno ne postoji. Na stranici putem koje ste se do sada logirali, Google je stavio obavijest o gašenju uz napomenu da se drugi Googleovi proizvodi kao što su Gmail, Google fotografije, Google disk i YouTube ne ukidaju u sklopu obustavljanja usluge Google+ za privatne račune te možete nastaviti s korištenjem tih proizvoda.

Ako vas zanima što se dogodilo ili se događa s vašim sadržajima na Google+, Google kaže:

„Trenutačno radimo na brisanju sadržaja s privatnih Google+ računa i Google+ stranica. Taj će postupak trajati nekoliko mjeseci, a sadržaj dotad može ostati prisutan. Ako ste u međuvremenu već izradili sadržaj na usluzi Google+, možda ćete moći preuzeti i spremiti svoj preostali Google+ sadržaj i izbrisati svoj Google+ profil. Možda ćete također moći vidjeti i izbrisati svoju preostalu aktivnost na usluzi Google+“.

Što se tiče korištenja Google+ za G Suite račun, recimo na poslu ili u školi, Google navodi da će Google+ za G Suite ostati dostupan kako bi se omogućili razgovori između korisnika u istoj organizaciji. Više informacija potražite na ovoj poveznici.

Zbogom Google+! Nisi propao, već jednostavno nisi uspio :)Vezani sadržaji
Ključne riječi Google+ Google Plus usluga gašenje
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->